Segelbåt

Sommarens segelsemester

Snart så får vi lätta ankar och ge oss ut på det stora blå igen efter en lång och kalla vinter. Alla som seglar vet garanterat vad vi menar. Segelbåten som stått och väntat på att få komma i vattnet och som vi sett till är i topptrim inför sommarens segelsemester.

En av vinterns fördelar är att man kan sitta hemma vid braskaminen och planera sommarens aktiviteter, man kanske lägger upp den rutt man tänkt segla i sommar och kanske börjar drömma på nätterna om segling om man inte redan gör det.

Tyvärr så bjuder inte den svenska sommaren alltid på praktväder så därför så tänkte vi bjuda på lite tips på vad man kan ta med sig i segelbåten som man kan fördriva tid om vädret inte tillåter bad och lek.

Lämpliga sällskapsspel kan alltid packas med för regniga dagar. En stor fördel är den teknik som idag finns där man kan koppla upp mobiler, surfplattor och laptops mot 4G nät och surfa, titta på film, lyssna på musik och spela spel online.

  • För den invigde så finns det mängder av ställen där man kan spela online casino och kanske vinna lite semesterpengar.
  • Det finns dag en mängd olika streamingtjänster för film, Netflix kanske är den som de flesta känner igen men du hittar väven Viaplay, C More och andra som streamar filmer och populära serier.
  • Musik gillar de flesta och många av oss har idag ett Spotifykonto, antingen det som inte kostar ett öre men har viss reklam mellan låtarna. Andra betalar en månadskostnad och får reklamfri lyssning.